Knaagspoor

Help jij het Knaagspoor zoveel mogelijk dieren te redden? Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Start een actie (zamel bijvoorbeeld geld in voor je verjaardag, of doe een sponsorloop), steun de actie van iemand anders, of doe mee aan een van onze projecten. Wij zijn in ieder geval enorm dankbaar voor jouw steun!

Lees meer Lees minder
van totaal € 0 (0%)
Bekijk alle
Wij willen graag 250 voer en waterbakjes aanschaffen!Bij het Knaagspoor zijn wij dagelijks hard aan het werk om al onze konijnen en knaagdieren genoeg vers water en voer te geven.Hiervoor gebruiken we voer en waterbakjes. En waar gewerkt wordt, gaat weleens iets stuk.Het zal iedereen bekend voorkomen. Gelukkig brengen scherven geluk! Want wat worden wij blij van de verzorging van onze dieren. We verzorgen ongeveer 800 konijnen en om deze de komende tijd allemaal te kunnen voorzien van een fijn bakje vol eten en drinken willen wij graag 250 nieuwe bakjes aanschaffen. Help jij mee om dit bedrag bij elkaar te krijgen?Dankjewel voor jouw steun! Ook namens onze lieve knaagdieren :)  
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Dank voor jouw donatie!

11-11-2019 | 12:14 Geplaatst op: Help jij ons aan voer en waterbakjes? Met dank aan jouw hulp kunnen we heel veel voer en waterbakjes aanschaffen voor onze konijnen en knaagdieren.En daar zijn we ontzettend blij mee!Uiteraard zullen we de bakjes nog aan jullie showen zodra ze binnen zijn.
Lees meer
Bekijk alle

Jacqueline

06-11-2019 | 01:55 Aan: Help jij ons aan voer en waterbakjes?