Wat een succes is het geweest!!!

22 april 2022 13:05

Maar liefst € 2.192,- euro hebben we mogen ontvangen van heel veel lieve mensen. Daarbij kregen we via een anonieme stichting een bedrag van € 5.000,- geschonken voor de medische kosten, hoe waanzinnig is dat! 

De eindstand is dus € 7.192,- en daar kunnen we heel wat konijnen en knaagdieren mee helpen. En dat is nodig, want de opvang zit vol….BOMVOL! Op dit moment wachten er in het Knaagspoor maar liefst 165 konijnen en 16 knaagdieren op een nieuw thuis.

De foto’s bij deze actie waren van Lucifer, het konijntje met het geamputeerde achterpootje en Hoolie, het konijntje met de olifantstanden die verwijderd moesten worden. Ze heten nu Rosa en Noah en zijn geadopteerd door dezelfde adoptante.

Ze werd verliefd op Lucifer tijdens de operatie die zij bijwoonde als assistente en toen ze het verhaal van Hoolie hoorde wilde ze hem ook graag adopteren. Toen de twee “stumpertjes” ook nog eens heel verliefd werden op elkaar was de cirkel rond. En kijk eens hoe geweldig ze het samen hebben!

Dankzij jouw steun kunnen we konijnen als Lucifer en Hoolie helpen. Deze crowdfunfingactie is nu stopgezet, maar op de website van het Knaagspoor zit een 'Steun ons' button, dus jouw steun blijft welkom.

Iedereen heel erg bedankt voor de hulp namens alle bewonertjes van het Knaagspoor.